Hur står sig Bournemouth i år? Ett lag som trillar mycket boll och var bollförande mot Man Utd faktiskt, men man är inte så effektiva. Man är mer ett hemmalag än ett bortalag och även om man hade mycket boll lyckades Man Utd att slänga in tre bollar trots att man inte imponerade.

West Ham öppnade mot Chelsea och stod upp ganska bra när man kom med en trupp med lite avbräck. Man lyckades hänga in ett mål och man har en spelare som Carroll i anfallet som kan skapa lägen av ingenting, bara man smäller upp en boll. Nu lär Payet ha 90 minuter och då är hans inlägg väldigt farliga i kombination med Carroll.

Förra säsongen var över 1.5 mål ett säkert spel på West Ham hemma och jag fortsätter på den inslagna vägen. Jag tror att Bournemouth kommer att husera i botten och West Ham kommer att spela sin första hemmamatch i ligan på sin nya arena. Kommer vara fin stämning och offensiv fotboll här, inget snack.

West Ham vann otroligt många matcher på sin kontringsfotboll förra säsongen och jag tror matchen kan passa dem perfekt med, för även om man är favoriter kommer man nog låta Bournemouth trilla boll för att sedan ställa om med snabba attacker.

Över 1.5 mål för West Ham provas på RedBet

Skribent: Olofsbetting
15 August 2016