WBA är en stor överraskning i år, det går inte att frångå. Laget som alltid spelar tråkig fotboll har varit överraskande målrika med. Det är inte så att man krigar till sig 1-0 i varje match. Nej, man har faktiskt gjort 10! mål på sina 3 senaste hemmamatcher.

Motståndet har varit från botten av tabellen, men man har gjort mål på storlagen förut.

Man Utd har en bra målvakt, utan De Gea hade man nog släppt in fler mål. Man har problem med att backlinjen ändrar spelare i varje match. Spelare kommer och går. Smalling och Shaw ska vara nära comeback och kanske ansluter, men Bailly fick en smäll senast mot Crystal Palace.

WBA är väldigt bra på fasta situationer, och ett tungt lag hemma. Man Utd brukar kunna släppa in mål i sina matcher, det är väl bara egentligen Tottenham och Chelsea som är stabila bakåt i PL. Med tanke på alla pengar som finns i bottenlagen så är det inga enkla matcher på hela säsongen, alla kan göra mål på alla.

Jag tror att WBA kan få in en boll här och Man Utd borde ju också få det, svårt att se 0-0 här. Man Utd har vunnit två raka, även om det inte är övertygande, och vill såklart fortsätta pumpa in poäng före jul, så det lär vara offensiv lusta mot ett WBA som kanske får några ytor då?

Båda lagen gör mål provas till 1.95 på Bet365

Skribent: Olofsbetting
15 December 2016