Washington, mina favoriter till titeln. Inledde borta mot Pittsburgh och lyckades förlora på övertid. Man har både spets och bredd, kan ha NHLs bästa forward i Ovechkin och NHLs bästa målvakt i Holtby. Kanske att Ovie har gått ner sig lite, men han lär nå sina 50 mål denna säsongen med om ingen märkligt händer.

Washington är just nu i sin bästa säsong någonsin sett till förutsättningarna. Många av spelarna sitter på utgående kontrakt, all har rätt ålder inne, och man har breddat bra inför i år med. Ska Washington vinna Stanley Cup så ska det vara denna säsongen.

NY Islanders har blivit ett bra lag på senare år, men jag tycker man har tappat lite för mycket faktiskt. Okposo till Buffalo och Nielsen till Detroit är två viktiga spelare. Man förlorade mot NY Rangers i första matchen i derbyt, och imponerade inget vidare. Man har ingen jättebredd i kedjorna och ingen defensiv att skryta med. Halak gjorde det bra i World Cup, men tror han kan få en tuff säsong i NHL.

Washington ska vara snäppet bättre och även här tycker jag att vi ska ha ett odds ner mot 1.80-1.85 utan att tveka. Om bolagen hade koll på Washingtons hemmastatistik och satte oddset efter den så hade vi hamnat en bit under 1.50 vill jag lova.

Rak seger för Washington till 2.00 på Nordicbet liras.

Skribent: Olofsbetting
15 October 2016