Första spelet blev inte så lyckat, men jag försökte trycka igång med en högoddsare. Jag ligger ändå fint på det med plus eftersom redan några EM-spel suttit före turneringen dragit igång och jag har redan surebetat in något spel imorgon med.

Albanien - Schweiz skippar jag. Hade tankar på över 3,5 hörnor för Albanien samt över 3,5 kort i matchen, men linan ligger på 4,5 kort där så det är inte lönt.

Vi riktar in oss på Wales - Slovakien istället. En måstematch för båda lagen direkt kanske? I mina tankar har jag 1-1 och Wales defensiv imponerade inte mot Sverige precis. Slovakien har heller ingen jättebra defensiv samtidigt som man har en bra offensiv.

Wales spelade inte Bale från start mot Sverige och i 90 minuter mot Slovakien lär han bli desto svårare att hantera.

Jag ser en match med två ganska stabbiga defensiver faktiskt, där innermittfältet kommer att avgöra. Hamsik/Kucka mot Ramsey/Allen. Känns som en match där det kan komma några mål och under EM får vi ganska bra odds på linorna.

Ett mästerskap brukar snitta 2.4 mål per match enligt statistiken så jag tycker vi kan få lite spelvärda odds här emellanåt.

Jag provar i alla fall över 1.75 mål AH här, där vi får full vinst på 3 mål och halv vinst på 2 mål, förlust om det blir 0-1 mål i matchen bara.

Skribent: Olofsbetting
10 June 2016