Tar ett tidigt spel här, då LeoVegas sticker ut lite. Belgien öste på och gjorde 4 mål mot Ungern, man skicka in 3 kassar på Irland med. Hazard såg riktigt bra ut och De Bryune passar bättre centralt än på en kant. Belgien har verkligen fått spelet att stämma nu.

Wales har blandat och gett. Man förlorade med 1-2 mot England, vann med 2-1 mot Slovakien och med 3-0 mot Ryssland. Man har varit inblandade i målrika matcher, förutom nu mot Nordirland, då man mötte ett lågt sittande lag. Belgien kommer att vara ett mer anfallande lag, och det kommer passa Wales med kontringarna på Bale. Samtidigt har man inte alls samma kvalitet i backlinjen som Belgien har i sitt anfall och man kommer inte kunna matcha Hazard, Lukaku, Mertens och De Bryune.

Känns som ett fint odds där man får halv vinst bara det blir två mål i matchen. I denna typen av matcher i ett slutspel så blir det öppen fotboll sista 10 minuterna om ett lag ligger under med.

Belgien kan både lyfta in höga bollar på Lukaku som att komma runt på kanterna och utmana, och även skjuta distansskott från De Bryune. Det kommer alltså inte bli lätt för Wales att försöka stoppa här.

Samtidigt kan nog Bale lyckas med en fast situation eller helt enkelt springa ifrån någon av Belgiens inte allt för snabba backar.

Vi provar med över 1.75 mål AH i matchen på LeoVegas. Tror det ska ner lite för matchstart.

Skribent: Olofsbetting
26 June 2016