Det var ett tag sedan Frankrike kvalade till en turnering nu känns det som, så nu är det upp till bevis.

Man ska börja genom att möta Vitryssland, ett lag som man bara ska köra över i farten. Frankrike är ett av världens bästa lag och man befinner sig i en väldigt bra period nu med många talanger som slagit igenom, samtidigt som dem lite äldre är kvar också.

Pogba, Matuidi och Kanté är ett otroligt bra mittfält, samtidigt som man har många snabba backar, en stabil målvakt och ett varierat anfall med både fysik och snabbhet, samt teknik.

När man hör Vitryssland så tänker man på Hleb, en spelare som spelat i både Wolfsburg, Arsenal, Barcelona och Stuttart bland annat, men numera huserar i BATE.

Vitryssland ska inte ha något att säga till om här. Jag tror att Frankrike kontrollerar matchen ganska bra, och man ska vara bättre man för man på exakt alla positioner.

Jag förväntar mig att man får in en boll i första halvlek och att man punkterar i andra med några pigga inhoppare, och 2.32 är lite för högt tycker jag för att inte spela, så jag kommer sätta en slant på att man klarar av detta på William Hill.

Skribent: Olofsbetting
5 September 2016