Har följt Idol som vanligt, sett varje avsnitt, och man märker ganska tidigt vilka som blir favoriter och finalister bland de 12 sista. Produktionen väljer ganska tidigt att sikta in sig på vissa personer av deltagarna.

En av dessa personer är Cameron Jai, man har fått följa med från audition till kvalveckan och det är idel beröm för Cameron, och ska jag vara ärlig så är Cameron topp-3 i mina ögon med.

I sann Oscar Zia-stil så valde Cameron att kliva ut med sin hemlighet inför ett stort event. Cameron föddes tjej men är numera kille och detta kan säkert ligga som fördel med i PK-Sverige.

Unibet kom ut med 7.50 i odds och annars ligger faktiskt Unibet och Bet365 jämnt i de flesta oddsen, förutom på Cameron. Att Cameron är rankad på en 8 plats av Bet365 är totalfel. Cameron ska vara topp-3 och när vi når så långt ska vi nog kunna sälja av oddset lite med.

Cameron börjar med en Justin Bieber-låt som alltid är populärt och liknar Justin lite med, efter den första kvalveckan lär oddset på Cameron nå topp-3 och då är det försent, så passa på nu.

Cameron Jai vinnare av Idol 13.00 på Bet365

Skribent: Olofsbetting
28 September 2016