Det är dags för en ny säsong i Premier League och Tottenham har laddat upp med en ny anfallare bakom Harry Kane. Vincent Janssen från AZ Alkmaar.

En spelare som blixtrade till under den andra hälften av den holländska säsongen och Tottenham var ivriga att köpa över honom, vilket lyckades till slut.

Ska vi ta en titt på förutsättningarna först? Förra säsongen var det enbart ett lag som hade två målskyttar som passerade linan på 14.5 mål. Det var Leicester (Vardy/Mahrez). Mahrez var straffskytt och därför klarade han sin lina och enbart därför.

Varför är då en lina på 14.5 mål berättigad på Janssen? Det vet jag faktiskt inte. Janssen är nog till för att vara back-up till Kane. Hoppa in i PL och kanske starta mot dem lite "sämre" lagen när Tottenham har tufft spelschema och kanske spelar i Champions League.

38 matcher och 15 mål är ungefär 0.4 mål per match, OM han spelar varje match.

Kane brukar få sina 90 minuter och frågan är hur mycket speltid Janssen får, eller om han kommer att användas som ytter?

Tottenham gjorde en väldigt bra säsong förra året med, när lag som Liverpool, Man Utd och Chelsea underpresterade. Om vi tänker oss att Tottenham får det svårare i 6 matcher under säsongen så har vi ytterligare lite att gå på.

Nej, jag blir förvånad om Janssen får så värst mycket speltid i ligaspelet, och som sagt, inget annat lag mer än Leicester som hade Mahrez som straffskytt hade två spelare över 14,5 mål.

Lägger hela 8u, men maxar inte. En skada på Kane eller att man kommer långt i CL som gör att Kane vilas kan göra att Janssen får lira här. Men på förhand är 15 mål ganska mycket i Premier League, där även bottenlagen håller bra klass till skillnad från La Liga och Ligue 1.

Skribent: Olofsbetting
2 August 2016