Nu kommer såklart många bli upprörda över att man inte får in 7u på Nordicbet på en match i div.5 då man enbart kan vinna 1000 kr som mest. Men se det som att jag vill att man vinner 700kr på detta spel istället. Prova se värderingen och inte vinsten, för 7u är ändå olika för alla oavsett.

I alla fall, till reken.

Vellinge IF har detta året fått några spelare från högre seriesystem, så högt som div.1 faktiskt. Man har kört över nästan allt motstånd på försäsongen med 10-0 och 5-0 osv, och det har enbart varit från högre serier i princip.

När man förra helgen mötte Croatia så spelade man på halvfart och vann med 5-0 i premiären. Croatia är tippade som topplag detta året.

Nu ska man möta ett annat topplag i serien, Lilla Torg, som även dem vann med 4-0 i premiären, mot Vellinge FF, betydligt lättare motstånd än Vellinge IF mötte.

Jag tänker mig en enkel hemmaseger här, Vellinge IF bör gå igenom serien otroligt enkelt och vinna utan problem, man är för bra för div.5

Jag lägger in 7u på detta, då jag inte har så stor koll på Lilla Torg, utan spelar mer på att jag vet vilken klass Vellinge IF håller.

Kan bli en del bonnaspel under säsongen, men svårrekat eftersom de dyker i odds ganska snabbt efter man publicerat dem för så många tyvärr.

Skribent: Olofsbetting
15 April 2016