Dags för en pressad Neville att spela match igen. Det har varit många matcher med jämna mellanrum. Valencia ligger lite pyrt till i ligaspelet just nu för att nå Europaspel. Men i cupen har det gått bra i alla fall.

Las Palmas ligger i botten av tabellen och sliter även dem i ligaspelet. Men Valencia och Neville är det lag som har mest att bevisa då dem har underpresterat mest.

Oddsen är ganska fina tack vare de dåliga resultaten på senare tid för Neville och Valencia, och trots att han var försvarare så har han inte lyckats med defensiven.

Sedan Neville tog över har han lirat 6 hemmamatcher på Mestalla och enbart i CL mot Lyon har Valencia gått under 1.5 mål hemma. Offensiven har det inte varit några problem med i alla fall.

I 4 av 6 matcher hemma har Valencia dock släppt in över 1.5 mål också, det är där problemet har funnits.

Las Palmas har släppt in mål i alla bortamatcher denna säsongen och även i Segunda släppte man in på fastlandet.

Jag väljer att köra på över 1.5 mål för Valencia till 1.80 på Betsafe.

Man kan lira över 2.5 mål också till 1.90 om man vill, men om det blir 3 mål så tror jag att Valencia står för minst 2 av dem. Kan lika gärna bli 3-0 som 2-1 och jag tror att Valencia gör minst 2 mål här.

Valencia höll nollan i båda mötena med Granada i förra omgången av Copa Del Rey.

Neville har inte råd att tappa poäng i den situation han befinner sig och jag förväntar mig att han ställer ett bra lag på planen. Las Palmas sliter i ligan och kan rotera. Bänkspelarna i Las Palmas borde inte hålla samma nivå som bänken i Valencia heller.

Skribent: Olofsbetting
21 January 2016