Frankrike imponerade faktiskt mot Colombia må jag säga. Man spelade en otroligt fartfylld och bra fotboll, man lyckades smälla in hela 4-0 med, bolagen hade lagt linan på -2 AH. Jag skulle vilja påstå att det var Frankrike som var bra, snarare än att klanka ner på Colombia.

USA vann även dem sin fösta match, mot Nya Zeeland, med 2-0. Nya Zeeland är ett bra lag, ganska tekniskt och spelar en fysisk fotboll, så även en vinst där för USA tycker jag var bra.

Nu möts dessa två lag, rankade 1a och 3a i världen och jag tror på en jämnare match, men med litet övertag för USA som är regerande världsmästare.

Frankrike har bra försvar och helt okej mittfält, man har Le Sommers i anfallet som kan störa dem flesta, men tycker inte att man har lika bra spelare i övrigt offensivt. Där bör USA kunna stoppa lite.

USA har bra spelare på nästan alla positioner, speciellt i anfallet och på mittfältet. Jag tror man är spelförande här och man lär vara laget som trycket på för vinsten.

Tack vare Frankrikes imponerande insats i första matchen mot Colombia så har oddset på USA gått upp och då vill jag passa på.

Att få 1.68 med pengarna tillbaka på oavgjort känns väldigt bra. USA ska slå alla lag i världen en normal dag ändå.

USA har enbart en förlust på sina 35 senaste matcher och det var mot Kina, innan dess var det just Frankrike. Men ni hör själva? En förlust på 35 matcher.

Frankrike och USA har mötts 10 gånger sedan 2004 och då har Frankrike bara vunnit en match. Nä, jag spelar med säkerheten med pengarna tillbaka här och hoppas på USA-vinst.

Skribent: Olofsbetting
6 August 2016