Ukraina imponerade mot Tyskland trots förlust. Just deras kanter med Yarmolekno och Konoplyanka imponerade och jag tyckte att samtliga lagdelar skötte sig bra.

Nordirland kommer att möta ett motstånd som är ganska likt Polen här. Ukraina spelar mycket på samma sätt, och mot Polen kom man ingenstans. Man skickade upp långbollar på Lafferty som i princip skarvnickade till sig själv och försökte springa på dem.

Nordirland hade 1-2 avslut på hela matchen och Polen hade 18 skottförsök, och 8-1 i hörnor har jag för mig.

Det är en liknande matchbild vi kommer att få se, och frågan är inte om Ukraina kommer att vara lite mer effektiva? Jag tror det. Ukraina måste gå för tre poäng, och detta ska man inte misslyckas med mot slagpåsen i gruppen? Nordirland.

Jag ser ett Ukraina som för stora delar av matchen, om inte nästan hela, och man tar en viktig seger och gör upp om andraplatsen med Polen i sista.

-0,75AH innebär att jag får halv vinst vid uddamålsseger och full vinst vid vinst med två mål av Ukraina. Lite högre odds än att spela raka vinsten och samtidigt går jag inte tomhänt om man bara vinner med ett mål.

Skribent: Olofsbetting
15 June 2016