Tyskland och Slovakien möttes precis före EM och då gick faktiskt Slovakien och vann med 3-1 trots att båda lagen körde ganska liknande lag som idag. Tyskland är kanske snäppet bättre dock sett till startelvan än då.

Men Slovakien har slagit många bra nationer och man har ett underskattat lag. Tyskland har precis som många andra lag, misslyckats med att imponera. Mot Nordirland borde det blivit 5-0 eller 6-0, men man fick bara 1-0 med sig. Ineffektivitet helt enkelt. Idag mot Slovakien så kommer man såklart vara spelförande och frågan är bara om eller när man får in sitt första mål? I en åttondelsfinal är det allt eller inget, och hamnar Slovakien i underläge så kommer man trycka på framåt såklart. Jag tycker att linan på hörnor är lite låg. Just ytterbackarna kanske är Tysklands svaghet rent defensivt och Slovakien har många löpstarka spelare på planen.

Över 3,5 hörnor för Slovakien till 2.20 provas på LeoVegas.

Jag kan tänka mig 1-0 i halvtid eller 0-0 och ett tidigt ledningsmål för Tyskland i matchen. Tror Neuer rensar upp lite skott, förhoppningsvis till någon hörna.

Tror på en ganska stängd match annars där Tyskland kontrollerar.

Återstår att se om man får rätt.

Skribent: Olofsbetting
26 June 2016