Tyskland har spelat bättre och bättre, men samtidigt har Italien också blivit bättre och bättre. Känner mig lite kluven inför matchen. Det är klart att Tyskland kommer att föra matchen, precis som Spanien gjorde mot Italien. Men det är ju just detta som Italien vill, och rent fysiskt kommer Tyskland att hänga med lite bättre än vad Spanien gjorde.

Italien är ganska offensiva, med sin trebackslinje och med sina kontringar och centrala tank i Pellé så skapar man en hel del chanser. Pellé fungerar fint ihop med Edér som är en liten kvick forward med.

Tyskland har haft problem med att få in bollen, men man skapar mängder av chanser. Draxler gjorde en fin match och lär starta till förmån för Götze igen. Tyskland har Gomez som kan tampas med de italienska backarna med.

Jag tror att Buffon kommer att kapitulera under matchens gång, och med Tysklands försvar så tror jag att Italien ska kunna få in en boll med.

När det är en direkt avgörande match så kan vi förvänta oss en tokoffensiv och många bra kontringschanser mot slutet med om ett lag leder med uddamålet.

Jag tror inte det slutar 0-0 eller 1-0 här, tror snarare vi har ett mål i halvtid i alla fall och investerar i över 1,75 mål, där vi får halv vinst vid 2 mål i matchen och full vinst vid 3 mål.

Det har varit målrikare matcher nu mot slutet och jag tror vi får se minst två mål här med.

Skribent: Olofsbetting
27 June 2016