Spelade på detta spel förra säsongen och då satt det, så vi kör vidare.

Jag har sett en hel del matcher med både Tottenham och Sunderland under säsongen. Sunderland över 0.5 mål lockade, och men samtidigt har Tottenham varit ruskigt bra defensiva hemma. Men motståndarna brukar göra så många mål och få så många ytor att dem flyttar upp lagen och struntar lite i defensiven mot Sunderland. Därför brukar Sunderland kunna kontra in lite mål.

Sen funderade jag på över 2.5 mål i matchen, men då undrade jag om inte Tottenham själva kommer stå för två mål? Och över 1.5 mål för Tottenham känns inte lönt heller.

Man var tvungen att ta -1.25 AH på Tottenham för hcp-spel också. Men Sunderlands offensiv är det inget fel på egentligen. Defoe smällde in hattrick senast och visade att han räcker till.

Istället tänker jag mig en första halvlek som är lite böljande och båda lagen håller igen lite. Kanske blir ett mål där. Inför andra halvlek måste antingen Sunderland eller Tottenham framåt oavsett, och sen kommer bytena och jag ser kontringar åt båda håll för båda lag och en öppen match.

Många bolag ligger på 1.80 och William Hill sticker ut med 1.95 och det provas. Tottenham gör minst 2 mål i matchen och Sunderland kan få in 1 mål. Vi har gott om offensiva krafter i båda lag och Sunderlands backlinje kan rasera och släppa in 3 mål på en halvlek med.

Tottenham har inga nämnvärda offensiva problem heller. Förmiddagsmatcherna brukar innehålla lite action och trötta spelare. Vi provar! Känns bättre än över 2.5 mål till dryga 1.70 i alla fall.

Skribent: Olofsbetting
16 January 2016