Matchen kommer att spela på Wembley framför 90 000 åskådare. Man kommer att ha fler fans på plats, men samtidigt är det inte riktigt Tottenhams hemmaplan heller som man är vana vid.

I det första mötet på Wembley förlorade man mot Monaco med 1-2 och mot Leverkusen kommer det bli tufft igen är min tanke.

För det första lär Janssen starta på topp. Janssen har enbart gjort tre mål, alla på straff, där kan det bli kämpigt att bli effektiva. Son, Alli och Eriksen ska såklart ha bra chanser att göra mål med, så jag räknar ändå med att man får in en boll då Leverkusen kanske inte har den bästa defensiven nu längre.

Tottenham har även en viktig match mot Arsenal i helgen som fokuset kanske ligger på för några av spelarna i laget. Hur gör Pochettino om man leder med uddamålet i slutet av matchen? Plockar han av nyckelspelare då?

Leverkusen har inlett med tre raka oavgjorda matcher, och en vinst här skulle vara väldigt bra, då man tar sig förbi med två matcher kvar. Om man enbart tar med sig en pinne här med, då blir man beroende av de andra resultaten samtidigt som man nog måste besegra Monaco med.

Det slutade 0-0 i förra mötet, men ni som såg matchen vet ju att det borde blivit en hel del mål då det var mängder av chanser åt båda håll.

Tottenham kommer säkert att försöka styra matchen och Leverkusen försöker nog att kontra in målen.

Jag tror i alla fall att båda lagen lyckas göra mål idag, 0-0 skulle vara ganska osannolikt.

Alderweireld saknas fortfarande i Tottenhams försvar och Dier lär spela mittback istället, ett litet avbräck även om Dier är tränad på den positionen sedan tiden i Sporting.

Båda lagen gör mål till 1.90 på Bet365 spelas med andra ord.

Skribent: Olofsbetting
2 November 2016