Dags för FA-cupen snart och det är en turnering där lagen brukar rotera lite. Tottenham har bredare trupp än Leicester, så redan där tror jag att Londonlaget har en fördel.

Vardy skall opereras och missar denna match, men kanske är tillbaka till ligamötet mot just Tottenham i matchen efter. Lite därför väljer jag att spela på detta möte, istället för att lira på Tottenham till lite högre odds i ligaspelet.

Leicester står kvar med Ulloa och Okazaki som anfallare. Det blir inte lika effektiv kontringsfotboll tyvärr och Tottenham kommer att vara spelförande.

Jag får återkomma med startelvor, men tror som sagt på lite rotation och Tottenham har bredd så att dem kan klara av det.

Tottenham såg bra ut mot Everton och borde kanske vunnit senast, man spelar alltid stabilt och släpper väldigt sällan in mål bakåt heller. Man är bästa defensiva laget i ligaspelet..

Jag återkommer mot matchstart med startelvor och nyheter, men jag tror samtidigt inte att oddset kommer droppa så mycket mer, det har redan rört sig lite.

Skribent: Olofsbetting
4 January 2016