Tottenham är nu åtta poäng bakom Leicester, med en match mindre. Vinner man idag så är man bara fem poäng bakom med andra ord. Det är fullt fokus på ligaspelet och det har Pochettino visar i Europa League.

Spelarna kommer alltså utvilade inför matchen idag och senast man mötte Bournemouth så körde man över dem totalt med hela 5-1 på bortaplan.

Bournemouth har tre raka vinster nu och ligger stabilt i mitten av tabellen, så pass stabilt att man faktiskt inte har något att spela för egentligen. Man kommer inte vara i närheten av samma motivation som finns i Tottenham och Tottenham kommer styra och ställa under matchens gång.

Jag kommer köra med både livrem och hängslen här, man kan lika gärna köra -1 AH, men varför inte få ut lite pengar av det om man bara vinner med uddamålet och får lite nerver på slutet? Bournemouth kan spela avslappnat, men Tottenham är starkare i samtliga lagdelar och jag tror Bournemouth kan få problem att ens göra mål här, samtidigt som Tottenham bör göra 2-3 mål här hemma på White Hart Lane.

-0.75 AH spelas, halva insatsen på -0.5 (rak vinst) och halva insatsen på -1 AH (pengarna tillbaka vid uddamålsvinst).

Vi får alltså halv vinst vid uddamålsvinst och full vinst vid vinst med två mål.

Skribent: Olofsbetting
20 March 2016