Toronto - Edmonton, ett kanadensiskt möte mellan två ganska så obalanserade lag vill jag påstå. Edmonton har Lucic, Draisatl, Eberle, Nudgent-Hopkins och McDavid bland annat frammåt och Toronto är ett av dem lagen som skjuter mest och jobbar hem minst.

Toronto har många nya rookies denna säsongen och dessa orutinerade grabbar visar ingen som helst respekt utan bara kör på. Man skjuter och trycker på och pressar och det känns som en match där spelet kommer att vara väldigt öppet.

Vi har målvakter som inte känns allt för stabila i målen, oavsett vilken målvakt som nu får stå i målvaktsparen, vi har backar som känns offensivt lagda men kanske saknar lite defensiv styrka.

Nä, ett möte som känns som ett väldigt offensivt på förhand. Edmonton och Toronto gick över väldigt ofta i början och det har väl dalat ner lite på slutet nu, men något säger mig att med så många unga spelare, och så lite defensivt tänk, med lite svajiga målvakter bakåt, så borde vi få  se en målrik match. Den kommer bli underhållande att se på i alla fall.

Över 5.5 mål mellan Toronto och Edmonton spelas på Betsafe.

Skribent: Olofsbetting
1 November 2016