Blir ett andra målskyttespel med.

Denna gång handlar det om den forna stortalangen Theo Walcott, som aldrig blev den spelare man hade hoppats på. Numera är han ganska grovt bänkad i Arsenal och även skadeförföljd.

Förra säsongen mäktade engelsmannen med 5 mål på 15 startmatcher och 13 inhopp. Denna säsongen blir det nog färre för Theo tänker jag, i alla fall spelade minuter.

Arsenal kommer att köra med Xhaka, Wilshere och Ramsey på mitten och som offensiva mittfältare/anfallare har man Cazorla, Sanchez, Özil, Oxelade-Chamberlain, Walcott, Iwobi, Welbeck, Sanogo, Campbell, Giroud och Gnabry.

Walcott kommer med all säkerhet att vara en bänkspelare i alla fall, och frågan är hur många som går före honom. Både Oxelade-Chamberlain och Cazorla lär göra det i alla fall. Welbeck lär gå före honom som anfallare och frågan är om inte Wenger köper in en extra anfallare innan säsongen börjar med.

Walcott lär mest spela i cuperna tänker jag på förhand och han kommer att få göra sina inhopp i Premier League.

Många glömmer bort att Premier League är en jämn liga tack vare pengarna. Lagen som kommer upp köper toppspelare från andra ligor och matcherna blir sällan 3-0 eller 4-0. Jag tror att Walcott kommer att göra några mål, men jag tror han stannar kring 5 mål kanske. Han är mer än framspelare om han lirar på kanten.

Vi provar, tycker linan är lite för högt satt på en bänkspelare, så hoppas vi att Arsenal-spelarna kan få vara skadefria en säsong, vilket iof är samma sak som att be om att grisar ska börja flyga.

Men vi provar!

Skribent: Olofsbetting
2 August 2016