Tampa Bay, en av huvudfavoriterna till Stanley Cup, lirar hemma igen. Man gjorde 6 mål mot Detroit och 3 mål mot defensiva Devils.

Nu är det Florida som kommer på besök, i ett hett derby. Men det är ett Florida som fortfarande saknar lite stjärnor. Huberdeau och Bjugstad saknas fortfarande, och båda får räknas som topp-6 forwards.

Man har precis som Tampa Bay, inlett med två raka vinster. Mot just Detroit och även mot Devils.

9-6 för Tampa och 6-2 i målskillnad för Florida på dessa två matcher. Tyder detta på att Florida är bättre defensivt och Tampa Bay bättre offensivt? Ja så kan man faktiskt se det lite.

Florida är ett ganska defensivt inriktat lag och Tampa Bay är ju laget som lever på sin offensiv och har råd att släppa in några mål och ändå vinna.

Jag tänker mig en match där vi får se en del utvisningar och även en hel del Power Play. Det lär kunna bli en målrik match trots två bra lag och jag tror att Tampa Bay står som segrare, då man ska vara lite tyngre offensivt.

Över 2.5 mål för Tampa Bay låter bra. Johnson, Drouin, Stamkos, Kucherov, Palat, Hedman, ja, det finns många som kan göra mål i Tampa Bay, och jag tror att Loungo får en tuff match då han kanske inte är helt matchtränad med.

Över 2.5 mål för Tampa Bay spelas på Unibet.

Skribent: Olofsbetting
18 October 2016