Tampa Bay kom igång sent förra säsongen, och nådde inte riktigt hela vägen fram, men i år är man tippade att vinna Stanley Cup av många experter, och det är inte så konstigt när man har fått behålla nästan hela laget och ser bättre ut än förra säsongen nu när man har två bra målvakter och vissa spelare har lyft sig.

Om Detroit är det svårare att sia, man kommer kanske komma utanför slutspel som jag tror. Man tappade Datsuyk till KHL och man har inte lyckats ersätta honom. Frans Nielsen har plockats in, men det är en del som skiljer i kvaliteten där.

Man har ingen vidare backlinje, målvakten är okej men ojämn, Z har inte samma kraft. Så mycket är upp till Larkin, Tatar, Nyqvist och Abdelkader. Man saknar tyvärr lite spets framåt tycker jag.

Mot Tampa Bay är det klasskillad över både backar, forwards och måvakt tycker jag, och i en hemmamatch i debuten så tror jag det kan bli svårt för Detroit att ta några poäng.

3 av 4 hemmalag vann inatt i premiären med. Jag tror att Tampa Bay kommer att klara av att göra 3 mål, och det tror jag inte att Detroit kommer att klara av, så vi kör FT3 som innebär att Tampa Bay kommer nå 3 mål först av lagen till 2,15 på Bet365.

Skribent: Olofsbetting
13 October 2016