Dags för Tampa Bay att spela sin fjärde raka hemmamatch. En ganska lyxig start på säsongen med andra ord. Colorado har fått inleda hemma, men sedan åka till både Pittsburgh och Washington, och nu ska man alltså ner till Florida och möta Tampa Bay.

Tampa Bay har vunnit samtliga 3 hemmamatcher än så länge, även om den ena var först efter förlängning. Man har visat upp en ganska stabbig defensiv, och man brukar släppa in mål i första perioden för att senare hämta upp och vinna.

Colorado blev ganska utspelade mot Washington senast och kom kanppt ur zonen. Jag håller Tampa Bay precis under Washington i kvalitet och tror på en liknande spelbild, där Tampa Bay kommer att vara laget som skapar mest.

Jag tycker att det fungerar att spela på Tampa så länge vi får motståndare som inte i mina ögon ska nå slutspelet. och Colorado är ett sådant lag. Klarar Tampa sig bara undan Colorados PP så har man inte så mycket att sätta emot 5-mot-5 i mina ögon.

Colorado har många powerforwards, stora och stökiga, och saknar fart, man borde kunna utnyttja detta, framförallt har man mycket bättre bredd.

Rak seger för Tampa Bay spelas tills jag blivit motbevisad, och jag hoppas inte det är ikväll.

Spelas på Bwin.

Skribent: Olofsbetting
20 October 2016