Manchester City har tyvärr tappat De Bruyne som skadade sig i ungefär 10 veckor i Ligacupen mot Everton, men Sterling och Navas sköter kanterna bra ändå. Agüero är i fin form och det är väldigt mycket fart.

Agüero, Sterling och Navas kan vara den snabbaste anfallstrion i PL och samtliga är små och har låg tyngdpunkt med. Något som borde skapa problem hos Sunderlands ganska stabbiga backar.

Sunderland blir överkörda av dem flesta lagen i serien, även nykomlingarna, och jag ser inte hur ett titeljagande Manchester City skulle gå på halvfart här heller.

Manchester City vann ganska komfortabelt i FA-cupen på reken jag la här i helgen. Då trodde jag att Agüero skulle starta mot Aston VIlla, men man mäktade med fyra mål ändå, även SIlva och Toure satt på bänken.

Jag förväntar mig ett Manchester City som ångar på. Man har lite avbräck i defensiven, så därför vågar jag inte något handikappspel, och hörnlinan känns väl ganska okej också.

Dock tror jag att Man City har gjort mål innan halvtid och bör kunna göra ett i andra halvlek då Sunderland brukar falla samman med.

Kaboul saknas fortfarande i backlinjen i Sunderland, och Sebastian Larsson som vanligt, men annars inget viktigt.

Man City får vara utan KdB och även Kolarov, Mangala och Kompany förmodligen.Demichelis och Otamendi lär styra skutan där bak.

Andra tänkbara spel är "över 2.5 mål i matchen samt Man City-vinst" och även "Man City över 2.0 AH mål"

Man får runt 2.75 på att Man City gör 3 mål, det känns fint, men känns kanske lite onödigt högt som chansning, här krävs bara två mål för att mitt ska hitta in istället.

Skribent: Olofsbetting
1 February 2016