Dags för Premier League igen och nu börjar det dra ihop sig. Sunderland krigar nere i botten och Man Utd försöker att hänga på topplagen.

Det är två lag med ganska positiva vibbar nu på slutet. Sunderland tog poäng mot Liverpool senast och Man Utd och Martial har tagit några fina skalper med.

Sunderland dras med lite skador inför matchen och kontraktet med Johnson blev rivet direkt när han erkände sina brott. Tror dock inte detta kommer att påverka laget något vidare inför denna matchen, så kanske dumt att ta med i bedömningen.

Jag tror på en vanlig matchbild här. Man Utd kommer att pressa på och vara ganska bollförande med upp mot 60% boll och Sunderland försöker göra mål på omställningar.

Man Utd är ett bra lag att spela på när det gäller hörnor och när man möter jumbon så hade jag en tro på att vi skulle få 6,5 hörnor som lina på Man Utd här. Men vi får 5,5 hörnor och 3 hörnor i varje halvlek tycker jag att Man Utd borde kunna lösa med yttrar samt ett ganska bra bollinnehav.

Får hoppas på att dem inte gör ett allt för tidigt mål här.

Vågar mig inte på 1x2-marknaden, även om jag tror Man Utd vinner så känns oddsen på bortavinst lite för låga för min smak.

Blir ett hörnspel istället alltså.

Skribent: Olofsbetting
13 February 2016