Stoke vann lite överraskande med hela 3-1 borta mot Bournemouth senast och kanske har det lossnat nu igen efter att Stoke har varit inne i en knackig period.

Man kan i alla fall knappt få något lämpligare motstånd än Aston Villa just nu. Aston Villa klappade ihop rejält och förlorade med 0-6 hemma mot Liverpool i söndags och man såg väldigt dåliga ut defensivt.

Aston Villa har stora skadebekymmer redan, man fick se Agbonlahor lämna planen, samtidigt som Gestede, Kozak och Traoré saknas i anfallet. Glädjande är att Ayew kommer tillbaka till denna match.

Jag kommer dock inte välja något spel som baseras på att dem ska släppa in så få mål som möjligt. Utan jag väljer att köra på över 1.5 mål för Stoke, då räcker det att man hänger in två baljor och sen är resultatet inte så viktigt.

Man har helt klart spelare till att klara det, den saken är klar, sen är bara frågan om alla är på spelhumör när det skall avgöras.

Arnautovic har varit sjuk men bör vara tillbaka och boosta offensiven för Stoke. Annars är det mest defensiva mittfältare och backar som saknas, men det spelar mindre roll i detta spelet.

Vi provar en peng då vi bjuds på bra odds tycker jag. Hade nog själv sett det ner mot 1.80-1.85

Skribent: Olofsbetting
15 February 2016