Tycker även här att spelbolagen är generösa. NY Rangers vann sin första match, derbyt mot NY Islanders. Man har en ganska ny trupp där mycket av spetsen kanske är borta. Brassard stack till Ottawa i utbyte mot Zibenejad. Yandle har lämnat för Florida och Nash är nedflyttad till tredjekedjan nu.

Man kör med lite talanger i första och andrakedjan och det känns som att man håller på att bygga om lite i truppen helt enkelt.

St Louis känns lite tvärtom, man har fyra otroligt stabila backar och kommer nog vinna många av sina matcher på rent defensivt spel. Man har otroligt energiska forwards och det är mycket fart och kämpaglöd under skridskorna i alla kedjorna.

Har sett St Louis spela nu i inledningen av säsongen, och min känsla är att man är tunga. Inget lag som viker ner sig i underläge och man trycker konstant på.

Rangers med sitt ganska oerfarna lag kommer nog att få problem, och Henke Lundqvist måste nog storspela om man ska få med sig poäng. Jag tror inte att Rangers gör fler än 2 mål här inatt, och St Louis har kapacitet för 3-4 mål beroende på hur bra Lundqvist är.

Hade lagt denna runt 2.00 spontant.

St Louis vinner, spelas på RedBet

Skribent: Olofsbetting
15 October 2016