Gillar att man så ofta ligger över 2.00 på raka segrar i NHL, för ofta vet jag inte om jag är beredd att hålla med.

St Louis är denna säsongen en utmanare om Stanley Cup, eller i alla fall så ska man vara med och slåss en bra bit. Minnesota slåss snarare om att ta sig till slutspel. St Louis är dessutom hemmalag och imponerade stort igår mot Chicago som man körde över och vann med 5-2.

Minnesota har bytt coach och man lär inte köra sin stabila hockey längre där man spelade målsnålt och väldigt safe. Ska bli intressant hur detta kommer att kunna se ut. Man saknar egentligen spets och det är problemet, men man har bra bredd i truppen med defensivt skickliga spelare. Klarar dessa att ställa om till en offensivare hockey?

St Louis har ruskigt fin defensiv i sina backar, men Allen hade kunnat vara lite bättre. Återstår att se hur han klarar säsongen och pressen. I anfallet finns fixstjärnan och tillika omslaget på NHL 17, Tarasenko, som gjorde två mål mot Chicago och St Louis hade ett grymt power play då.

Jag tror Minnesota får det svårt här inför en arena som lär vara taggad i första hemmamatchen för säsongen och jag tror vi får se ett Blues som vinner ganska stabilt utan att släppa in fler än två mål.

2.26 tycker jag är för högt, hade förväntat mig 2.10-2.15 kanske här, spelas på RedBet

Skribent: Olofsbetting
13 October 2016