Dags för Spanien att kliva in i VM-kvalet, och man har gått igenom lite av en generationsväxling på sätt och vis. Man försöker spela in dem lite yngre spelarna och många av de lite äldre har fått acceptera bänkplatser. Spanien kommer fortsätta att dominera fotbollen i Europa, det är jag ganska säker på, man har bra talangutveckling med.

Idag är det furstendömet Liechtenstein som står för motståndet, och Liechtenstein har precis förlorat med 0-5 mot Danmark och 0-4 mot Island. Lag som Spanien båda är klassen bättre. Egentligen kan det sluta 7-0 till Spanien, men man brukar slå av på takten när man leder med 3-0 eller 4-0, så man kan heller inte tänka så.

En sak som är säker är dock att Spanien kommer sätta högsta fart direkt och jaga 1-0 målet redan i första halvlek, och det bör man lyckas med. Man ska ha runt 75-80% boll tänker jag, och chanserna kommer bara radas upp. Kommer 1-0 så kommer det att se likadant ut, och jag blir inte förvånad om vi har 2-0 eller 3-0 t.o.m. i halvtid, för att sedan kanske kasta in lite avbytare och gå ner i tempo i andra halvlek.

Därför väljer jag att satsa pengarna på första halvlek och att Spanien vinner med minst 2 mål. -1.75 innebär att halva insatsen är på -2 AH och halva insatsen är på -1.5 AH. Det innebär halv vinst vid 2-0 och förlust vid 1-0, vid 3-0 är det full vinst.

Sedan 2000-talet har Spanien mött Liechtenstein sex gånger, det har slutat med 6-0, 4-0, 2-0, 4-0, 2-0 och 5-0. Jag tror vi får se minst 4-0 i alla fall och att minst två av målen kommer i första halvlek.

-1.75 HT spelas på Bet365

Skribent: Olofsbetting
5 September 2016