Tottenham känns på gång, även om man inte imponerar. Harry Kane har spelat två matcher, hemma mot Burnley och Hull utan att göra mål, men snart måste det lossna? Som tur är har Kane både Eriksen, Alli och Son runt omkring sig som kan skapa en del chanser och mål, så det är inte bara att markera bort Harry Kane.

Southampton har det lite småtufft, visst, man vann borta mot Bournemouth, jag satt på +0.25 AH på Bournemouth och i inledningen var det Bournemouth som var det bästa laget. Southampton hade knappt några chanser i första halvlek och satte en slumpchans som tyvärr innebar 1-1. Efter pausen var det mer Southampton som tog över.

Mot Tottenham lär man dock inte vara lika spelförande. Nu fungerade Rodriguez ganska fint här mot Bournemouth, men Tottenham är ett av dem bästa defensiva lagen i PL och jag tror inte man gör mer än ett mål här hemma.

Totttenham är på väg uppåt och har bra streak nu, man bör kunna få in en boll på Southampton, eftersom det var lite skakigt defensivt emellanåt mot Bournemouth.

Har stark tro på X2, så väljer DnB så vi får pengarna tillbaka i alla fall. Svårt att se 1-0 till hemmalaget.

Skribent: Olofsbetting
19 December 2016