Äntligen är landslagsuppehållet slut, och vi får inga avbrott på ett bra tag. Förbannat skönt. Men nu är det ligaomgång igen och det är ligaledarna Liverpool som drar till Southampton för att dra med sig tre poäng hem.

Southampton är ju ett lag som är stabilt trots att man tappar spelare år efter år. Detta året har man blivit lite mera lidande dock och man är inte lika bra som man varit tidigare. Dock är defensiven alltid bra och hemma spelar man ganska stabilt. Men man har inte bredden i offensiven och Long går skadad.

Charlie Austin och Redmond som egentligen är mittfältare kör i anfallet. Man ska helt klart vara snäppet sämre än Liverpool, som verkligen kommit igång här.

Liverpool krossade Watford senast med 6-1 och i matchen före vann man med 4-2 mot Crystal Palace. Före dess gjorde man två mål på både Liverpool och WBA.

Jag tror att Liverpool öser på här och löser 2 mål på Southampton med. Man har en offensiv lusta som inte många lag har och man löper mer än samtliga lag ivPremier League också. Över 90 minuter bör man få sina klara chanser.

Känns som att många spelare är i form med, Firmino, Coutinho och Mané kommer att lösa det här. Tycker 2.10 är lite för högt och provar en slant på Liverpool ö1.5 mål till 2.10 på Bet365

Skribent: Olofsbetting
18 November 2016