Giroud är i bra form just nu, det var i slutet av gruppspelet i Champions League som han lyckades hitta formen, precis när Walcott såg ut att ta en ordinarie plats i anfallet.

Nu har Giroud smällt in hattrick och gjort mål på bortamatcherna, viktiga sådana. Det är en Giroud som smällde in 2 mål mot Liverpool borta precis med.

Arsenal är ett av få fungerande lag just nu och Giroud spelar ensam anfallare. Det hjälper en del att han har assistkungen Özil bakom sig med.

När Sanchez kommer tillbaka är det möjligt att målen kommer att avta en del. Man jag kan inte blunda för 21.00 pengarna när Giroud är 3 mål bakom Lukaku och Arsenal leder ligan.

Vardy och Mahrez kommer säkert tröttna mot slutet, samma sak med Ighalo i Watford. Jag tror det står mellan Kane, Lukaku och Giroud här. Skulle vara om Agüero och City vaknar till liv med som han kan utmana. Risken är väl att Sanchez börjar göra massa mål nu när han kommer tillbaka i januari med.

Men jag riskerar lätt 8u av min kassa på detta värdet. Jag antar att 10Bet kommer att sänka det ganska drastiskt.

Borde vara under 10.00 på Giroud här i mina ögon. Vissa bolag ger ner mot 8.00 pengarna redan.

Lukaku är för nuvarande straffläggare i Everton och tre mål är lite att ta in, så jag säger inte att Giroud kommer att vinna, men jag tror han hänger med en bra bit, och då är 21.00 löjligt högt.

Skribent: Olofsbetting
14 January 2016