Dags för match två i gruppen där Skottland tar emot Litauen. Skottland inledde med en 5-1 seger mot Malta på hemmaplan, och Litauen klarade faktiskt 2-2 mot Slovenien hemma.

Båda två var alltså inblandade i målrika matcher. Detta beror på att lagen är dåligt balanserade, och det är två lag med bättre offensiv än defensiv.

Steven Fletcher, Forrest, Naismith och Snoddgrass är några av de offensiva spelarna i Skottland, men defensivt är det Martin och Hanley från Championship som sköter mittlåset, med Marshall bakom sig som hoppar mellan bänken och ordinarie i nykomlingen Hull i Premier League.

Litauen har inga större utlandslproffs i truppen, men börjar att få ihop ett okej kollektiv där man kan göra mål på dem flesta lagen.

Jag tror att Skottland utan problem kan göra två mål i alla fall och säkra minst ett push, men det skulle inte förvåna mig om Litauen också får in en boll, eller om Skottland gör tre mål.

Tycker att oddsen är lite för höga med tanke på hur de första matcherna slutade i rundan med. Tror att vi utan problem får in 2 mål i matchen i alla fall och slänger in en slant på Bet365.

Skribent: Olofsbetting
7 October 2016