Dags för Schalke att ta emot Werder Bremen efter uppehållet. Det är ett Schalke som har varit lite av en besvikelse helt klart. Man ligger inte så högt upp som man hade hoppats. Schalke har en av dem mest talangfula lagen med Sané, Meyer och Goretzka bland anant, men man har inte fått ut den fulla potentialen av spelarna riktigt och även Huntelaar har haft lite problem med målskyttet och står bara på 5 mål under säsongen.

Werder Bremen har varit riktigt dåliga med och har sämst form i ligan. Men man har bra anfallet i Ujah och den nygamla Claudio Pizarro. Pizarro som för övrigt har rekordet för flest antal mål av en utländsk spelare i Bundesliga. Passerade Giovanni Elber för ett tag sedan.

Med detta sagt tror jag på en jämnare match än vad oddsen säger. Jag började snegla på en hörnlina med och där får vi en 3.5-lina för Werder Bremen, jag hade nog lagt den på 4.5 istället.

Ujah och Pizarro är ett bra anfallspar. Det är framförallt mittfältet som är lite svagt, och detta spelet påverkas inte utav Werder Bremens defensiv så mycket.

Jag har förhoppningar om att Werder Bremen hamnar i underläge också.

Start 17:30, odds från Bet365

Skribent: Olofsbetting
24 January 2016