Dags för en viktig match för båda lagen. Slovakien har 0 poäng och Ryssland har 1 poäng. Det känns lite som att en poäng inte är tillräckligt, båda lagen måste gå får seger för att vara säkra på avancemang.

Slovakien spelade stundtals bra mot Wales tyckte jag, men man var lite naiva i försvarsspelet och Wales kontringar tog död på dem. Men annars var man spelförande och hade fina lägen i matchen med.

Ryssland var ganska lama mot England. Man var totalt utspelade och stod med en statisk Dzyuba i anfallet, då är det inte lätt att komma någonvart. Man gjorde i princip 1-1 i slutet, på sitt enda skott på mål och var inte värda sin poäng.

Jag håller nog kvar min värdering som jag hade före mästerskapet, där jag satte Slovakien som tvåa i gruppen. Tyvärr lär det bli svårt nu när man förlorade mot Wales, men jag tycker inte man ska ha så höga odds mot Ryssland, tror det blir jämnt här.

Slovakien måste vinna, allt annat är nästan samma sak som att åka ut, med tanke på att de möter England i sista matchen med, så tror jag att de ser på saken inför mötet med Ryssland i alla fall.

Man kommer att anfalla och en lina på 3,5 skott PÅ mål under en hel match känns lite givmild. Hade trott på 4,5 som lina. Det är alltså inte bara skott mot mål, de måste träffa för att spelet ska gå in.

Jag känner mig ganska trygg efter att ha sett de båda lagens öppnignsmatcher och investerar på över 3,5 skott på mål av Slovakien till 1,76 på Nordicbet, Unibet ligger lägre på samma spel.

Skribent: Olofsbetting
15 June 2016