Dags för kvällsmatch i Italien och Roma tar emot Sampdoria. Det är ett Sampdoria som har haft lite kaos i klubben och man har skickat Eder till Inter, sin bästa målskytt. Men man har kvar en del bra målskyttar ändå.

Roma befinner sig i någon slags kris även dem, men har hittat tillbaka lite på senare tid, men det är inte helt 100% än. Man har ändrat runt i laget en del och har lite nya spelare.

Detta gör att vi ikväll kommer att ha två ganska röriga lag med ganska böljande fotboll. Roma kommer även att ställa en 3-backslinje på planen.

Jag tycker vi kan finna värde i att Sampdoria gör mål ikväll. Sampdoria har gjort mål i 5 raka bortamatcher, bland annat mot både Milan och Lazio.

Roma har släppt in mål i 3 raka hemmamatcher nu när spelet inte har stämt helt. Man har släppt in mål mot bottenlagen Frosinone och även mot jumbon Verona.

Nästan 50% chans att Sampdoria kommer göra mål tycker jag är lite för högt. Det är ett bra offensivt lag ändå med. Roma snittar 1 insläppt hemma och Sampdoria snittar 1 mål på bortaplan. Vi testar!

Skribent: Olofsbetting
7 February 2016