Visst, oddset kanske har gått ner en del såklart, men bättre att spela på odds man tror går in än att försöka hitta ett spel med fint värde som är mer chansartat i ens eget huvud.

Idag har Zidane hand om sin första Champions League-match som tränare för Real Madrid. I det andra laget har vi ingen mindre än Francesco Totti, en spelare som fanns i Serie A redan före Zidane, och som fortfarande spelare kvar, och Zidane har hunnit lägga skorna på hyllan samt utbildat sig som tränare i några år. Ganska komiskt.

Zidane har fått en bra start som tränare i Real Madrid, i alla fall om man jämför med hur Benitez skötte klubben. Som ni kanske läste tidigare i veckan så har Real Madrid det bästa målsnittet i Europa på nästan 3 mål framåt per match i snitt i ligaspelet. Det lär inte vara sämre i Champions League med tanke på utklassningarna i gruppspelet mot Malmö FF och Shakhtar heller.

Även om Bale saknas så har det fungerat fint med James där med och både Benzema och Ronaldo har fantastiskt målsnitt på senare tid.

Roma har även dem byt tränare och Spaletti har fått en fin start även han. Roma har börjat göra mål igen, men dem släpper också in en del bakåt mot mindre bra motståndare. Jag tror att defensiven kan påverkas en del under Spaletti.

Jag tycker nästan att vi kan jämföra Real Madrid med Barcelona här, och Barcelona var totalt överlägsna på bortaplan mot Roma. Jag tror att Real kommer att han något liknande övertag.

Roma kommer att köra med kvicka yttrar och försöka kontra sönder Real Madrid, men jag är inte säker på att en ensam Dzeko på topp är rätt medel mot Real här.

Samtidigt kommer Romas försvarare att få stora problem med Real Madrids offensiv och över 1.5 mål för Real Madrid känns stabilt med tanke på deras offensiva målsnitt. Real Madrid har ingen anledning att spela för ett X till returen utan man kommer såklart att försöka döda matchen redan här.

Man ÄR det bättre laget helt klart och det är nog bara en dålig dag från Benzema och Ronaldo som kan göra att man inte klarar två mål ikväll.

Över 1.5 mål för Real Madrid spelas således hos Ladbrokes.

Skribent: Olofsbetting
17 February 2016