Real Madrid måste framåt, det finns inget annat. Bolagen verkar tro mer på 4-1 än 2-0 med om man ska titta på oddsen för överspel. Under 4.0 mål AH finns kring 1.70, då krävs 5 mål för förlust. Ganska sjuk lina.

Men jag väljer ett annat spel istället.

Real Madrid kör full fart framåt hemma, så har det alltid varit och så kommer det även vara ikväll. Jag tror inte man vill gå in till halvtid med ett 0-0 resultat eller "bara" en 1-0 ledning.

Och kommer 1-0 och 2-0, ja då borde man fortsätta trycka på. Man är väl egentligen inte säkra för ens man har 4-0 kan tyckas.

Jag tror på många hörnor först och främst, tror att Real kommer trycka på från alla håll och kanter och skapa en hel del hörnor redan i första halvlek. Jag hoppas Wolfsburg kan hjälpa till lite där.

Över 10.5 hörnor ligger bara i 1.50 drygt.

Sedan tror jag på att Real Madrid vinner matchen, här kommer ju såklart Wolfsburg låta Real vinna om man ligger under med 2-1 t.ex och redan är vidare.

Kombinerar man att Real vinner och över 10.5 hörnor i matchen så får man 2.00, det tycker jag låter värt det.

Jag kan tänka mig ett resultat kring 3-4 mål för Real och 0-1 för Wolfsburg.

Hörnorna tror jag vi har 6-7 av redan i halvtid. Vi provar på detta och hoppas få se en offensiv och härlig match. Synd att den krockar med Man City - PSG bara.

Skribent: Olofsbetting
12 April 2016