Dags för returmötet, och Real Madrid har ganska mycket punkterat matchen med 2-0 på bortaplan i Rom. Roma har dock hittat formen men trots att man har gjort det så såg man blekt ut mot Real Madrid tyvärr.

Det skiljer allt för mycket i kvalitet. Roma håller kanske i Serie A, men mot lite bättre trupper så har man ingen chans, det har man visat både mot Barcelona och Real Madrid under säsongen i Champions League.

Real Madrid är ett lag jag brukar gilla att spela på när man är hemma. Speciellt över 1.5 mål i första halvlek. Nu väljer jag dock -0.5 på Real (samma som Real Madrid leder i halvtid). Jag tror det är större chans för 1-0 och 2-0 än det är att Roma kommer att göra mål.

Visst, Roma måste framåt och man kan säkert störa defensiven i Real Madrid, men samtidigt är det få lag som är så giftiga i sina kontringar som Real Madrid är.

Jag tror att Ronaldo vill sätta nya rekord i Champions League och jag blir inte förvånad om vi får se en överkörning trots att man redan har 2-0.

Real Madrid är ett inte ett lag som kommer gå ut och spela på ett 2-0 resultat från första mötet precis.

Jag tror Real Madrid tar ledningen redan i första halvlek då man kan spela ut och inte känna någon större press. Backarna i Roma håller tyvärr inte i närheten av samma klass som offensiven i Real Madrid.

Real Madrid leder i halvtid blir mitt tips här alltså.

Skribent: Olofsbetting
24 February 2016