Här är ett spel jag lägger in en extra units på. Cristiano Ronaldo över 1,5 skott utanför mål på Leo Vegas.

Ronaldo kommer nog att vara lite divig i finalen, ganska säker på att han kommer vilja vara hjälten och avgöra. Samtidigt kommer vi säkert att få se många fula dueller, och bara där lär vi få en 2-3 farliga frisparkar där Ronaldo kommer att dunka på tänker jag.

Jag tror kanske att Atl Madrid kan spela lite som mot Barcelona. Det vill säga att man låser kanterna och står samlade centralt. Detta kommer göra att Ronaldo och grabbarna blir tvungna att ta långskott med.

Att Ronaldo ska avlossa bössan mer än två gånger, det tror jag. Jag tror inte han kommer att träffa mål med samtliga skott, och att en frispark träffar mål kanske är kring 15%-20% chans beroende på avstånd.

Nä, en målsugen Cristiano Ronaldo, en lite halvful match med frisparkar och ett lågt liggande Atl Madrid som tvingar Real till skott utifrån borde göra att han får några skott som smiter utanför stolparna.

Jag investerar i Ronaldo över 1,5 skott utanför mål i finalen. Ronaldo över 2.5 skott på mål ligger linan på, men jag vet inte riktigt om jag håller med att det är vanligare att träffa på mål än utanför.

Skribent: Olofsbetting
26 May 2016