Jag måste nog gå för det uppenbara här. Real Madrid har 10-1 i målskillnad på 2 matcher med Zidane som tränare. Harmonin verkar vara tillbaka i truppen och spelmässigt ser det dimensioner bättre ut än när Rafa var tränare.

Detta blir Zidanes första bortamatch, och Bale saknas. Istället tar Zidane in James, som inte spelat sedan han blev tagen för fortkörning. Istället för att trycka in Jesé så kommer alltså James in från start och det gillar jag. Det är ett byte jag ville se andra tränare göra också, så jag är nöjd.

Betis har precis avslutat samarbetet med Pepe Mel och sedan han fick gå har det inte sett bättre ut heller. Man har förlorat med 4-0 i derbyt mot rivalen Sevilla i cupen och Eibrar 0-4 var inte allt för längesedan heller. Man har framförallt problem med att göra mål.

Jag förväntar mig att Real Madrid styr och ställer idag, och med Benzema och Ronaldo på topp med James precis bakom, som jag tro det kommer bli, så lär det bli ett rakare Real Madrid och Benzema och Ronaldo spelar fint ihop.

Jag tänker mig att Real Madrid får in runt 3 bollar och jag tror max att Betis gör 1 mål, om dem ens gör mål.

Lite över 2.00 på detta spel när Zidane har börjat så bra kan jag inte avstå.

Skribent: Olofsbetting
24 January 2016