På söndag klockan 21:00 får vi en stormatch. Ligan är redan avgjort, men det är ändå match mellan PSG och Monaco. PSGs självförtroende kan inte vara bättre nu. Först besegrade man Chelsea i Champions League och sedan slog man Troyes med hela 9-0! i ligaspelet. Cavani hängde in två strutar och Zlatan slog själv in fyra mål.

Det brukar inte vara några större problem för PSG att slå rivalerna och man är totalt överlägsna. Det skiljer nästan lika mycket mellan PSG och ligatvåan än det gör mellan ligatvåan och nedflyttning. Det säger en del om hur överlägsna PSG är.

Man brukar vinna mot sina konkurrenter med flertalet mål och jag tror inte att det blir något undantag här på hemmaplan.

PSG lär föra matchen från start till mål och jag ser inga konstigheter med 3-0 till PSG här.

Monaco har tappat en del sedan man etablerade sig med James och Falcao kan man lugnt säga, och sedan har man sålt av spelare till Atl Madrid och Man Utd efter detta med.

Nä, -1,25 känns tryggt, då får vi bara halv förlust om PSG bara vinner med ett mål. Halva insatsen på -1 AH och halva insatsen på -1.5 blir alltså -1,25 AH totalt och där investerar vi.

Skribent: Olofsbetting
17 March 2016