Tror det kan finnas mängder av bra spel här, men jag nöjer mig med att köra den raka vinsten för PSG.

PSG har redan avgjort i ligaspelet och kommer att ta hem titeln, man kan vila spelare och komma utvilade inför detta viktiga möte i Champions League.

Som det ser ut för Man City så måste man kriga på flera flanker, man måste behålla sin CL-plats för att inte enbart spela i Europa League nästa säsong. Spelarna kommer alltså inte ha samma fokus och inte vara i samma trim som spelarna i PSG.

Lägg till att jag tycker att PSG fungerar bättre för tillfället med. Spelarna i Man City vet om att Pep tar över efter säsongen och det märks redan nu, man spelar inte lika bra som vanligt och det känns som att spelarna tänker att det är strunt samma eftersom de ändå ska få en ny tränare.

Man har skada på Kompany och det kan nog vara det viktigaste i mitt beslut med. Demichelis, Mangala och Otamendi är inga spelar som kommer att få stopp på Zlatan eller Cavani för den delen.

Just nu används också Yaya Touré på fel position enligt mig, han borde spela central offensiv istället för att ligga som vanlig central mittfältare.

PSG kommer att vara spelförande och jag tror man kommer att nöta ner Man City desto längre matchen lider.

Ganska jämnt överlag på planen men den stora skillnaden blir PSGs anfall mot Man Citys försvar och jag tror även att över 1.5 mål för PSG är ett bra spel, men med tanke på PSGs defensiv så väljer jag raka ettan då jag tror det kan bli 1-0 tack vare att PSG är så bra defensivt, och då lär man kanske inte gå för 2-0.

PSGs förväntade uppställning: Trapp; Marquinhos, Silva, Luiz, Maxwell; Rabiot, Motta, Matuidi; Lucas, Ibrahimovic, Di Maria

Man Citys förväntade uppställning: Hart; Sagna, Otamendi, Mangala, Clichy; Fernando, Fernandinho, Navas, Silva, De Bruyne; Aguero

Skribent: Olofsbetting
6 April 2016