Äntligen dags för Champions League igen, och det är väl tur att Chelsea har fått ordning på spelet, annars hade dem blivit överkörda här.

PSG är bättre denna säsongen än dem har varit på länge, och detta året borde man vara topp-5 i Europa med Bayern, Barca, Real Madrid och Juventus kanske.

Först ska man möta Chelsea i ett dubbelmöte. Ett Chelsea som kommer utan två skadade mittbackar i Zouma och Terry som båda är skadade. Oscar är lite osäker och både Falcao och Pato saknas sedan tidigare.

PSG saknar nog både Pastore och Veratti som förmodligen inte kommer att riskeras inför matchen. Självklart sitter även Aurier över efter sina uttalanden.

Chelsea kommer att köra Ivanovic som mittback känner jag mig ganska säker på och man kommer nog att lägga allt fokus på att hålla nere resultaten. För det är nog inget tvivel om att PSG kommer att vara spelförande på hemmaplan.

Chelsea har enbart släppt in ett mål på sina fem senaste bortamatcher och jag tror att man kan parkera bussen lite här. Därför väljer jag att köra på över 5,5 hörnor för PSG istället.

Lucas och Di Maria är båda snabba och utmanar sina försvarare, det luktar press och hörnor lång väg här.

Jag tror att PSG vinner med 1-0 eller 2-0 imorgon och det primära målet för Chelsea borde vara att hålla nere siffrorna och ligga lågt.

Förväntade startelvor

Chelsea: Courtois, Azpilicueta, Ivanovic, Cahill, Baba Rahman, Mikel, Matic, Pedro, Fabregas, Willian, Costa.

PSG : Trapp, Van der Wiel, Thiago Silva, Luiz, Maxwell, Motta, Rabiot, Matuidi, Di Maria, Ibrahimovic, Lucas.

Skribent: Olofsbetting
15 February 2016