ÄNTLIGEN! Dags för Champions League igen, och vi öppnar med en stormatch här mellan PSG - Arsenal. Med stormatch så menar jag såklart två riktigt bra lag, och det är just därför jag blev lite överraskad över oddset.

Ska vi vara helt ärliga så har säsongens upplaga av PSG blivit sämre sedan Zlatan lämnade. Cavani har inte sett bra ut och PSG har redan tappat poäng och man är inte lika målrika längre.

Framåt har man Lucas och Di Maria på kanterna med Cavani i mitten.

Det är ett välbalanserat mittfält med Veratti, Matuidi och Motta och bakom honom lirar Silva som haft skadeproblem ihop med Marquinhos som mittbackar. David Luiz lämnade i sista sekund för Chelsea och som backup finns just nu så fall högerbacken Aurier som kan spela mittback med.

Jag tror inte att PSG tar sig längre i år än förra året, jag skulle bli väldigt förvånad så fall.

Arsenal har inlett ligan sådär bra, men det har först och främst berott på skador, sedan har man inte spelat ihop laget helt, men rent offensivt matchar man PSG helt klart. Özil, Cazorla, Giroud och Sanchez ska inte vara sämre. Sen är det klart att PSGs mittfält kanske är lite skickligare, men Xhaka och Coqulien är inga dåliga spelare om dessa får starta.

Rent defensivt har vi Mustafi, Koscielny, Bellerin och Monreal, med en riktigt rutinerad herre mellan stolparna i Cech med.

Nä, i mina ögon är 1.75-1.80 på PSG-vinst på tok för lågt. Jag ser en match som är max 55-45% fördel för PSG och jag ser även att Arsenal kan plocka tre poäng här med en bra dag.

Jag tänkte på lite olika spel här, allt från över 0.5 mål för Arsenal till 1.50 som känns högt, till DnB upp mot 2.75, men jag valde att jag ville ha med mig en halv vinst i alla fall om Arsenal klarade oavgjort. Och det är väl så att det inte är denna matchen som avgör vem som tar sig vidare, utan det är mot dem andra lagen i gruppen, så jag tror på sätt och vis att båda parter kan tycka att oavgjort är okej.

Jag slänger in några slantar på +0.25 på Arsenal här. Det innebär att om det slutar oavgjort så vinner vi på hälften av pengarna och får halva insatsen tillbaka. Vid vinst för Arsenal vinner vi på hela. Vill ni spela lite mera safe finns X2 till lite under 2.00.

Skribent: Olofsbetting
11 September 2016