Dags för Ligue 1 och Paris SG tar emot Angers hemma. Det är bara seger som räknas för PSG då man inte ligger i topp av serien som man är vana vid. Monaco förlorade poäng igår och det borde motivera dem ännu mera.

Jag vet inte om Emery kommer att rotera lite, men jag förmodar det, eftersom det har varit hårt matchande på senare tid. En rotation borde innebär att man bli lidande rent effektivt, och då brukar det tendera till att bli mer hörnor istället för mål.

Di Maria är osäker, Pastore och Matuidi missar. Jesé och Ben Arfa kan få starta med Lucas och Cavani, kanske Augustin får chansen istället för Cavani med.

Angers är inte tokdåliga, man ligger i mitten av tabellen och efter en snabb titt så är det ett lag som skapar lite hörnor borta med, speciellt om PSG roterar så finns chansen.

Det blev drygt 13-14 hörnor senast mot Lyon har jag för mig och det brukar vara full fart framåt.

Jag tyckte att både 2.5 på Angers och 6.5 på PSG som lina lockade, så därför plockar jag den totalt med, så påverkas man inte av en PSG lina om man gör ett tidigt mål, eller motsvarande på Angers. Nu har vi alltid ett lag som går framåt oavsett resultat i matchen.

Över 9.5 hörnor på Unibet liras till 1.86

Skribent: Olofsbetting
30 November 2016