Här är ett odds på målskytt som jag faktiskt väljer att köra som rek istället för att bara skriva in det. För oddset är så pass bra att jag känner att jag måste motivera det.

Gylfi Sigurdsson, till vardags i Swansea, är en av Premier Leagues absolut bästa frisparksskyttar och lirar i Island.

Det fanns odds på att han gör mål utanför straffområdet till ett lite lägre odds, men jag väljer att köra med frispark istället, kan vara lite vågat dock.

Men Island har några anfallare som är lite tunga, och detta kan ställa till problem för Portugals backar. Portugal som har det överlägset fulaste backparet sett till spelstilen, lär skapa något frisparksläge för Island som kan bli farligt.

Bruno Alves är nog snäppet svagare mentalt än Pepe och lyckades sparka till sig ett rött kort i senaste träningsmatchen. Jag vet inte om Pepe behöver några närmre presentation?

Möjligt att Island bara får en frispark, eller kanske två, i närheten av straffområdet där Gylfi går på avslut. Det är även möjligt att Portugal vet om detta och tar det lugnt.

Men detta odds brukar ligga kring 10-12 i odds vanligtvis på bra frisparksskyttar, så när jag får 20.00 på Sigurdsson, som är en riktigt bra frisparksskytt, ja då kan jag inte låta bli.

Offrar hela 3u på detta, vilket ger +60u om den sitter och lär garantera vinst för resten av hela mästerskapet typ så fall.

Skribent: Olofsbetting
13 June 2016