Inatt är det dags för Pittsburgh att spela igen. Jag får inte riktigt grepp om pingvinerna denna säsongen. Man kan vinna med 6-1 för att sedan förlora matchen efter med 5-1 och igår blev man överkörda av Minnesota. Minnesota är dock ett bra lag och skickliga defensivt, så jag ska inte ta in allt för mycket av det.

Inatt är det New Jersey som ska stå på andra sidan rinken. Pittsburgh är flera klasser bättre än New Jersey och bör så vara det inatt. Man spelar hemma, man har två riktigt fina offensiva kedjor. Hörnqvist är osäker till spel och Kunitz saknas. Men det var ett tag sedan Kunitz var något att räkna med.

New Jersey är väldigt usla på bortaplan, man saknar sin fixstjärna Taylor Hall och man kommer att ställa andramålvakten Kinkaid i målet med.

New Jersey har vunnit 3 av 11 matcher på bortaplan och har nu 4 förluster på dem 5 senaste matcherna. Den enda vinsten var hemma mot Toronto där man låg under med 0-3 efter första perioden och lyckas vinna efter straffar. Då är Toronto ett av dem sämre lagen i NHL med.

Nej, allt talar för hemmaseger här och jag tycker nog den ska ligga i 1.75-1.80, och oddset bör ta sig dit under dagen/kvällen.

1.90 på Nordicbet investerar vi på, bästa laget i NHL och regerande Stanley Cup-mästare, mot ett svagt bortalag som saknar sin fixstjärna och ställer andramålvakten i målet. Ska bara kunna sluta på ett sett.

Spelas på Nordicbet.

Skribent: Olofsbetting
26 November 2016