Philadelphia börjar så sakta att spela in sig. Man hämtade upp 1-3 till 3-3 och vann med 4-3 efter straffar senast mot Buffalo. Men spelmässigt såg det ganska bra ut.

Inatt möter man NHLs sämsta lag; Arizona, med en målvakt i Dominguez som har ett snitt på 5.03 insläppta per match denna säsongen.

Philly med Giroux, Voracek och Simmons, som nu även har en stabil målvakt och bra backuppsättning, och även en bra andrakedja. De ska vara stabilare än Arizona här inatt.

Jag tror Philly har kaft att göra 4-5 mål om det vill sig väl, och jag tror inte Arizona gör mer än 2-3 mål. Jag tycker att över 3.0 AH mål för Philly är okej med, men detta värdet känns bättre, för gör Philly 4 mål så ska man förhoppningsvis inte förlora. En målrik match är kanske möjlig med om man vill prova med över 5.0 AH.

Men det primära spelet blir att Philly tar detta, svårt att se att man ska tappa poäng mot Arizona som öppnat uselt och inte alls fått igång sina forwards. Oliver Ekman-Larsson är den som stått för poängen so far.

Philadelphia spelas till 1.95 på Bet365

Skribent: Olofsbetting
27 October 2016