1.97 på Nordicbet, Bet365 har 1.83 i jämförelse. Jag hade väl hoppats på att man hade slarvat bort sig helt och satt en 4.5 lina, då hade det blivit hårdare insats, men jag tycker att 5,5 hörnor är något man bör klara då kan bör vara så pass bollförande.

Pescara har spelat två matcher hemma och man har släppt till över 20 hörnor på dessa två matcherna, man är ett lag som backar hem och ställer sig kring målgården. Med andra ord ett väldigt tacksamt lag att spela hörnor emot och jag hoppas att jag får tillfälle att göra det fler gånger under säsongen.

Har sett Pescara vid två tillfällen denna säsongen och då spelade man i alla fall så. Torino är på jakt efter tre poäng här, inget snack om saken, och man bör väl klara av att lösa det med. Man kommer trycka på och man kommer att skapa hörnor, och man bör lösa denna linan så kanske borde varit ett hack högre i mina ögon.

En omgång mitt i veckan, det är bara att tacka om ta emot, vi kör ingen längre motivering än så, så jag spelar över 5,5 hörnor för Torino till 1.97 på Nordicbet.

Skribent: Olofsbetting
20 September 2016